Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > Animakurz Hermanovce 2015

    Animakurz Hermanovce 2015

    28. Apríl 2015 kategória Fotogaléria, 2015 | 0 1

    V dňoch 17.-19.4.2015 sme sa opäť stretli na našom Animakurze, už po druhýkrát v Hermanovciach. Našou témou bolo: Byť chlapcom (mužom), byť dievčaťom (ženou). Tento Animakurz a zároveň aj duchovnú obnovu viedol p. Pavol a s. Karitas, dohliadala na nás naša animátorka Baška. Celý kurz sme začali milou aktivitkou, ktorú pre nás pripravil p. Pavol.

    Sobotňajší deň prebiehal v doobedňajších hodinách na fare, kde sme mali prednášku na danú tému. Potom, aj keď nebolo najlepšie počasie, sme išli ku krížu a cestou sme sa pomodlili ruženec. Po návrate sme dostali bojovú úlohu, pripraviť si naše vlastné “stretko”. Po príprave sme naše “stretko” odprezentovali, sčasti aj zahrali a po skončení sme si vypočuli povzbudivé slová p. Pavla a s.Karitas o priebehu stretnutí.

    Deň sme zakončili sv. omšou a adoráciou. Animakurz sme zakončili rannou sv. omšou s veriacimi z farnosti a po skončení sv. omše sme sa spoločne na fare pomodlili, napísali svoje postrehy z kurzu, spoločne sa naobedovali a pobrali sa domov. Bol to krásne strávený čas a už teraz sa tešíme na ďalší Animakurz! 

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk