Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > Futbalový turnaj ZMM

    Futbalový turnaj ZMM

    15. September 2017 kategória Fotogaléria, 2017 | 0 0

    FIFA, UEFA, EURO…a prečo nie aj ZMM CUP???…:)

    Áno, aj pod takýmto názvom sa niesol ďalší z ročníkov futbalového turnaja, ktorý sa uskutočnil 30. augusta na ihrisku vo Vyšnej Sitnici. Neprišiel síce na neho Ronaldo, ani Messi, avšak športovcov, milujúcich futbal, bojachtivých a túžiacich po víťazstve tam bolo veru neúrekom. Futbalisti však nechceli nastúpiť na trávnik bez povoleného dopingu. Tým bola nepochybne svätá omša, pri ktorej si všetci zúčastnení vyprosovali pomoc, rýchle nohy, obratnosť, ale aj fair – play hru, aby celé podujatie bolo nielen na našu, ale predovšetkým na slávu toho najhlavnejšieho Rozhodcu.

    Po nej sa prihlásené družstvá presunuli na trávnik, kde ich už čakali jednotlivé zápasy. Lopta sa tak na pár krátkych okamihov stala stredobodom dňa a každý zo súťažiacich chcel pre svoj tím získať čo najviac gólov. Ak by náhodou niekomu došla energia, aj o to sa organizátori úžasne postarali. Pre všetkých bol pripravený guľáš, ktorý bol doplnený štipkou úsmevu a milým slovom. Počasie bolo nádherné a tak nič nebránilo tomu, aby sa koniec leta uzatvoril ako ináč – „akčnosťou, radosťou, úsmevom a dobrou náladou“. Víťazi boli ocenení, medaily a ceny rozdané, no čo je najdôležitejšie pocit, že sme jedna krásna rodinka, ktorá dokáže dobehnúť svojím chcením aj úspešné futbalové podujatia, bol tým najkrajším pohárom aký sme si odtiaľ odniesli.

    A tak už nech každý ZMMák vie, že na východe to šikovnými športovcami len tak vrie…:) Kopačky sú na teraz na klinci zavesené, avšak na budúci rok bude znova pre všetkých futbalistov ihrisko otvorené.

    (Simonka Trecaková)

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk