Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > Návšteva generálneho otca

    Návšteva generálneho otca

    28. Október 2012 kategória Fotogaléria, 2012 , | 0 0

    P. Gregory bol veľmi rád, že sa s Vami mohol stretnúť a veľmi sa mu páčila prezentácia ZMM i celý program, ktorý ste pre neho pripravili. Ďakuje Vám všetkým, ktorí ste na neho mysleli v modlitbách a pripravili ste mu duchovnú kyticu. Verím, že ste zo stretnutia s ním odchádzali povzbudení. Mali ste jedinečnú príležitosť spoznať sv. Vincenta našich čias.  Taktiež aj my Vám, ako ZMM, chceme poďakovať, že ste sa tak aktívne zapájali do modlitby počas niekoľkých dní.

    A napísal nám aj jeden krásny odkaz: “Boh je dobrom všetkých čias”

     

    A pripájame aj článok z Lúčov 🙂 Napísala Mária Berkešová 🙂

    Tak, a je to tu! Po mesiacoch príprav, doladení a nacvičení programu, no najmä poriadnej duchovnej príprave, generálny otec Misijnej spoločnosti p. Gregory Gay, CM, navštívil Slovensko. V sobotu 22. septembra sa priestory sály Kostola sv. Vincenta de Paul v Ružinove zaplnili členmi všetkých vetiev vincentskej rodiny, vrátane nás – ZMM – ákov. ZMM pripravený bohatý program, naplnený modlitbou, rannými chválami, predstavením projektov De Paul na Slovensku a Boja proti hladu, ako aj životopisu p. Jána Hutyru, CM, doplnilo o zaujímavé a kreatívne vystúpenie. Mladí ZMM – áci z Nitry a Levíc nacvičili krásny scénický tanec opisujúci život našich dvoch adoptívnych detičiek – Vedavathi z Indie a Minh Tam Trana z Vietnamu, čím predstavili hlavný sociálny projekt ZMM – adopciu na diaľku. Nasledovalo interview, v ktorom sme otca generála poriadne vyspovedali :), super prezentácia o ZMM, klobúkový tanec a nakoniec si otec generál aj “zatrsal“ na ľudovú nôtu spolu s Aničkou a Števkom Strieškovými. ZMM odovzdalo otcovi generálovi aj dar v podobe maňušky oblečenej v kroji a duchovnú kyticu s vlajkami a modlitbami mladých, ktorí sa zapojili do modlitby za otca generála.

    Návšteva otca generála na Slovensku zanechala určite v každom z nás hlbokú duchovnú stopu, pretože sme mali možnosť stretnúť nielen veľmi múdreho, ale aj bezprostredného a veselého človeka. Preto by bolo určite super, keby sme si naňho v modlitbách občas spomenuli, aby mal dostatok  síl a milostí na vykonávanie svojej práce 🙂

     

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk