Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > Prameň 2011

    Prameň 2011

    15. Jún 2011 kategória Fotogaléria, 2011 | 0 0

    Deti sa už tešili, keď videli značku pred dedinkou Pakostov. Ráno sme sa všetci zišli pri kostole. Poriadne sme sa vystískali a šli sme pripraviť všetko na svätú omšu. Piesne, deti, animátori, sestričky, páter, konečne to žilo. Všetci sme sa zišli pod Máriiným plášťom pri slávení eucharistie. Páter mal zaujímavú kázeň a aj sme sa zasmiali. Po kázni nasledovalo prijatie do anjelského spolku, za čakateľov a členov. Prijatých bolo naozaj veľa. Všetci mali radosť. Naša rodinka sa opäť rozrástla.

    Po svätej omši sme si dali niečo na posilnenie. Kuchárky navarili guláš a každý si prišiel na svoje. Pozhovárali sme sa a po dobrom obede sme sa vybrali na ihrisko. Zahrali sme si v skupinkách úžasné hry. Aj sme sa pritom opálili. Mali sme pripravenú aj hru so stanovišťami, ktorou nás sprevádzala svätá Katarína Labouré. Deti sa pri tejto hre mohli dozvedieť viac o živote tejto svätice a pritom zakúsili aj zábavu a zapojili aj svoju kreativitu. Chlapci si po hre zahrali futbal. Ale ani dievčatá nestáli naprázdno, a tak sa počet hráčov na umelej tráve znásobil. Atmosféra začala byť napätá, ale aj tak vyhral každý.

    Na záver nás čakala diskotéka a tombola. DJ-ky Katka a Mirka nám zahrali tie najlepšie hity. Tombola bola veľmi napínavá. Ceny boli zaujímavé. Najväčšie napätie nastalo pri žrebovaní poslednej ceny – prelet nad Alpami. Veríme, že výherca si cenu naozaj užil a vychutnal.

    Tento deň nám všetkým priniesol veľa duchovných, spoločenských i športových zážitkov.

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk