Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > Prímestský tábor Košice – jarné prázdniny 2015

    Prímestský tábor Košice – jarné prázdniny 2015

    9. Marec 2015 kategória Fotogaléria, 2015 | 0 1

    Aj cez tieto jarné prázdniny sestričky vincentky z Košíc spolu s mladými zo ZMM zorganizovali prímestský tábor pre deti, ktorý trval tri dni a priniesol všetkým zúčastneným veľa nových zážitkov.

    Prvý deň bol pre animátorov i deti viac-menej zoznamovací. Nemohla chýbať modlitba v kaplnke, naučili sme sa ukazovačky, zahrali sme sa s deťmi hry a neskôr sme šli do divadla na detské predstavenie, ktoré sa deťom veľmi páčilo. Potom sa deti rozišli domov.

    Pondelok by sme mohli nazvať tvorivým. Po výdatných raňajkách sme sa všetci presunuli na faru, kde sme deťom pripravili tvorivé dielne. Mohli si vyrobiť fľaše zdobené servítkovou technikou, rôzne figúrky z papiera, plastelíny či modelovacej hmoty alebo maľovať na sklo. Po obede nasledovala prehliadka mesta Košice, kde sme sa dozvedeli množstvo historických zaujímavostí, ktoré by sme si v našom uponáhľanom živote asi nevšimli. Naši animátori stihli ešte deťom ponúknuť maľovanie na tvár.

    Na záver tábora sa deti tešili zo športových aktivít. V telocvični si mohli svoje pohybové schopnosti preveriť na stanovištiach s rôznymi úlohami, ktoré s veľkým nasadením plnili. Potom sme sa s nimi zahrali loptové hry a vyhlásili výsledky. Ďalší bod programu bola hvezdáreň, kde sme si vypočuli prednášku o známych i menej známych súhvezdiach a rozlúčili sme sa s deťmi.

    Nik na tieto skvelé tri dni len tak ľahko nezabudne. Každý z nás si odtiaľto odniesol niečo iné. Niekto nové vedomosti, zážitky, niekto výrobok, ktorý sme vytvorili na tvorových dielňach, no každý si vezme jednu vec: krásne spomienky na tri dni, ktoré sme prežili spolu s Pánom v dobrom spoločenstve priateľov a sestričiek.

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk