Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > VIP kurz 2014

    VIP kurz 2014

    5. December 2014 kategória Fotogaléria, 2014 , | 0 1

    Počas víkendu 28. 11. – 30. 11. 2014 sa na východe Slovenska v Košiciach uskutočnil VIP kurz – teda stretnutie všetkých vedúcich OS a MS z celého Slovenska, spolu s pátrom Pavlom Nogom, sestrou Marianou Kušnierikovou a predsedníčkou ZMM, Martinkou Havrišovou.

    Veľkým požehnaním pre toto stretnutie bolo miesto, kde sme bývali, a to priestory u augustiniánov. Práve tu sa to celé začalo v piatok podvečer, kedy sme mali možnosť spoznať sa cez hravú zoznamovačku. Prednášky vedené sestrou Marianou, pátrom Pavlom, Martinkou a Maťom Koleničom, workshopy (tvorba prezentácie v skupine), tanečné kreácie, aktivity (maľba na poháre, umývanie nôh) a hry – to všetko nás sprevádzalo sobotou, kedy sme sa priučili novým veciam, získali nové poznatky, zabavili sa a nabrali nový elán do služby v ZMM.

    Motivujúca a inšpirujúca bola zaujímavo pripravená a spracovaná téma o informáciách. V srdciach mnohých z nás sa zrodilo nadchnutie spraviť niečo viac, niečo, čo posunie dopredu naše stretká, akcie i celé spoločenstvo. A prečo sme boli povolaní do tejto služby v ZMM? Aby sme na určitý čas viedli svoje spoločenstvo a vydali zo svojich síl všetko len to najlepšie. Nové štatúty, ktoré sme dostali do rúk, a s ktorými sme sa oboznámili, nám majú napomáhať pri riešení bežných situácií, ale aj problémov v živote ZMM.

    Pre nás všetkých sa začala krásna cesta, ktorou sa budeme snažiť ísť, a to cesta formovania nás samých, našich mladých v spoločenstve, aby sme tak mohli prispieť k jednému veľkému dielu, vďaka ktorému sa z nás bude Ocko veľmi tešiť. Naplnení Duchom Svätým, požehnaní a s pocitom vďaky za toto poslanie sme prežívali celý víkend. Bol to vzácny čas s Bohom.

    Vyprosujme v modlitbe pre celé ZMM, každého jedného člena, vedenie i pre všetkých, ktorí ešte stále tápajú, aby našli ten správny chodník k Bohu. Aby sa napriek mnohým krížom nestratili, ale aby našli ten správny cieľ, ktorým je žiť život s Bohom. +

    Marta Harantová

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk