Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > ZMM tábor v Nitre

    ZMM tábor v Nitre

    29. Júl 2021 kategória Fotogaléria, 2021 , | 0 0

    Tento rok sme v Nitre mali tábor o veľkom svätcovi, našom duchovnom otcovi – sv. Jozefovi. Počas celého táboru bolo cítiť jeho požehnanie. Deti, ale aj vedúci sa zoznamovali s jeho čnosťami. Program bol plný aktivít a hier, ktoré boli zamerané na sv. Jozefa. Tieto dni strávené v ZMM centre sa deťom jednoznačne veľmi páčil a boli šťastné.

    Veľmi vtipné bolo, že sme sa stretli animátori z rôznych kútov Slovenska. Potešilo ma, že sme sa rýchlo zohrali a vytvorili krásne spoločenstvo. Každé ráno sme sa spolu modlili, vzývali Ducha Svätého, aby sme na tábore nedávali seba – svoje skúsenosti, ale niečo viac – lásku, teda Boha. V priebehu tábora sme si boli bližší a bližší a na jeho konci sme mohli spozorovať premenu našich sŕdc. Stretli sme sa s láskou a chceli sme ju šíriť ďalej. Tábor v Nitre je úplne jedinečný. Nepodobá sa ani na jeden, ktorý som prežil. Páči sa mi, že každý z nás dal do toho srdce a dary, ktoré mu nadelil Pán Boh.

    Bolo krásne, že celým táborom nás poctili svojou prítomnosťou aj sestry vincentky. Venovali sa deťom, ale večer aj animátorom. Nikdy nezabudnem na naše hlboké rozhovory, ktoré mi priniesli veľa do môjho duchovného života. Aj deti si ich obľúbili a brali ich ako svoje druhé matky.

    Týmto táborom som si ja, Michal Židek, opäť pripomenul to, že sme stvorení pre spoločenstvo a máme sa dávať nezištne s láskou druhým.

    „Láska je nekonečne vynaliezavá.“ – Sv. Vincent de Paul

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk