Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > Animakurz Svit 6. – 8. 5.

    Animakurz Svit 6. – 8. 5.

    19. Máj 2016 kategória Fotogaléria, 2016 | 0 1

    Tak ako je napísané v Biblii : „Pane, pre toto sa žije a pre toto všetko je život môjho ducha, veď ma uzdravíš a dáš mi život. “ (Iz 38,16), tak aj my, mladí z východu, žijeme naplno pre ZMM. Aj napriek tomu, že to bol náš posledný animakurz, naša skutočná práca a poslanie rozširovať Božiu lásku sa ešte len začína.

    Počas víkendu 6.-8.5. 2016 sme zažili posledný krásny víkend formovania samých seba, ktorý sa však od tých predošlých líšil. Začal sa krátkym testom, v ktorom sa ukázali naše vedomosti nadobudnuté počas animakurzu. V nasledujúci deň sme sa vybrali na turistiku na Batizovské pleso (1884m.n.m.). Vyšli sme až na vrchol, kde sme videli krásu nášho Slovenska. Cesta bola pre nás síce náročná, ale predsa zvládnuteľná. Máme zážitok, na ktorý budeme dlho spomínať. Posledný deň sme sa rozlúčili svätou omšou už ako skvelí animátori, ktorí budú ísť mladým príkladom a ako tí, ktorí zvládnu všetky prekážky.

    Veľká vďaka patrí p.Pavlovi, s.Karitas a hlavne Pánu Bohu.

    „Každý, kto chce vedieť prečo mi pri slove “animakurz” napadne pesnička od Adama Ďuricu- neľutujem, by to mal zažiť.“V.H.
    „Animák počas dvoch rokov nám chalanom dal prekrásne víkendy v blízkosti Boha so skvelými ľuďmi, počas ktorých sme sa formovali vo viere a v práci s deťmi. Teraz po konci už iba pracovať s tým, čo sme dostali a napredovať.“Chalani
    „Animakurz je a vždy bude časť z cesty môjho života. Niekedy je tá cesta v rovinke, inokedy stúpa alebo klesá. Niekedy na nej aj stratím časť oblečenia, ale to všetko spolu mi niečo dalo. Posúva ma to ďalej, do lepšieho života.“K.F.
    „Na prvý animák som prichádzala so strachom a obavou, do čoho som sa to pustila. V uplynulom čase som zistila, že vôbec to nie je také strašné. Animák ma naučil lepšie vnímať Boha v živote. Ukázal mi pravé hodnoty života a vzťahu s Bohom. No to hlavné som sa naučila a bola to práca s deťmi.“L.S.
    „Zo začiatku som to brala ako také “víkendovky”, no časom sa to na mňa nalepilo a dúfam, že už ma to nepustí. Naučila som sa, ako pracovať s deťmi a podobne. Robím to pre ne, lebo ony sa potrebujú stretávať. Kto im ukáže správnu cestu, ak nie my? Boh je ten, ktorý nás na to povolal. On je veľký. Ak si myslíš, že to nezvládneš, tak nezúfaj. Boh ti dá silu, odvahu a všetko to vykoná tak, aby si to zvládol, len tomu najprv musíš uveriť ty sám.“J.K.

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk