Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > Prvý Animakurz v Belej nad Cirochou

    Prvý Animakurz v Belej nad Cirochou

    11. Júl 2016 kategória Fotogaléria, 2016 | 0 1

    Takto je napísané vo Svätom písme: ,,Nie vy ste si vyvolili mňa, ale ja som si vyvolil vás a ustanovil som vás, aby ste išli a prinášali ovocie a aby vaše ovocie ostalo.“ (Jn15,16). Preto aj my sme sa rozhodli stať animátormi, aby sme mohli ďalej rozvíjať ZMM na východe, pomáhať starším animátorom, mávať stretká s deťmi, pomáhať pri rôznych táboroch a akciách, naučiť sa byť zodpovednými, aby sa stalo aj naším poslaním rozdávať Božiu lásku v našich obciach.

    Počas týchto dní sme zažili prvý víkend formovania samých seba, začal sa zoznámením, svätou omšou, aktivitami a nakoniec modlitbou. V ďalší deň sme mali krátke prednášky popretkávané rôznymi aktivitami. Keďže bolo príliš horúco, zdržiavali sme sa v jedálni (spoločenskej miestnosti), mali sme svätú omšu v Kostole Najsvätejšieho srdca Ježišovho. Po omši sme sa spoločne pofotili a šli sme na faru. Tam sme mali trošku voľno a večer bola diskusia Pod Lampou. V posledný deň sme sa rozlúčili svätou omšou, po ktorej sme mali raňajky a spätnú väzbu.

    Tento víkend sa konal vo farnosti Belá nad Cirochou. Za tento úžasný víkend sa chceme poďakovať p. Pavlovi za slovo, s. Mariane a s. Karitas za slová a modlitbu, p. farárovi Mgr. Martinovi Frenovi za poskytnuté ubytovanie na fare, ale hlavne Pánu Bohu, že pri nás stojí a vedie nás cestami života.

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk