Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > VIP východ 2012

    VIP východ 2012

    23. November 2012 kategória Fotogaléria, 2012 , , | 1 0

    V, I a P. Tri krátke písmenká, ktoré ak sa dajú dokopy, vznikne z nich jedno cudzie slovíčko. Určite ho väčšina z Vás pozná. Je často spomínané v kruhoch smotánky a poväčšine predstavuje označenie nejakej „veľmi významnej spoločnosti“. Prečo ho ale spomínam? Nie, nie je to žiadna náhoda alebo nejaká bláznivá myšlienka, ktorá mi práve vletela do hlavy.

    Totižto, v dňoch 19. – 21. 10. (teda, aspoň na jeden krátky víkend) sme sa aj my, vedúci MS VÝCHODU, spolu s naším drahým národným direktorom, zastupujúcou sestrou koordinátorkou, či samotným pánom predsedom a predsedníctvom, mohli do takejto spoločnosti zaradiť (teda, aspoň sme si tak mohli hovoriť). Nešlo o žiadnu „nóbl“ akciu, pri ktorej sa podáva kaviár a losos vo vlastnej šťave, to rozhodne nie.

    Aj keď tam možno to všetko chýbalo, napriek tomu tam bohatý stôl plný sveta ZMM rozhodne bol. Počas tých pár dní sa v jednom malom mestečku Smižany (teda, ak by niekto nevedel, je to blízko dedinky Spišská Nová Ves) uskutočnil kurz, ktorého hlavnou myšlienkou boli slová, ktoré sa tiež v slove VIP dajú nájsť a to – Viesť, Informovať a Povzbudzovať. Tu sa nás náš „ZMM parlament“ snažil zo všetkých síl nielen trochu usmerniť v našich povinnostiach vedúcich, no taktiež to bol čas plný aktivít, zábavy, ale aj zdieľania – či už našich radostí alebo starostí. Treba povedať, že na konci sme sa cítili o nejaké to kilečko ľahší (Nie že by nám dobre nevarili, to rozhodne nie. Jazýček si totižto výdatne pochutil ). Reč je hlavne o problémoch, nervozite a strachu, ktoré, ak sa odhodláme s tým niečo urobiť, ani nevieme ako, prasknú ako balón a už ich nebude. Preto všetci organizátori, veľká vďaka za týchto pár krásnych príjemne prežitých dní aj za to všetko, čo ste nám ponúkli.

    My vedúci sa už tešíme na ďalšie pokračovanie.

    1 Komentár

      Jožko
      - 24. November 2012

      supéér bolo 😀

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk