Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > Pracovné stretnutie a voľby Košice

    Pracovné stretnutie a voľby Košice

    9. Apríl 2012 kategória Fotogaléria, 2012 | 0 0

    Pohľad z okna síce hovorí, že je tuhá zima, no mne nedá nespomenúť prirovnanie: „Pracovať usilovne ako včeličky.“ Lebo presne tak sme sa realizovali na pracovnom stretnutí OS Humenné, OS Košice a OS Lendak, ktoré sa uskutočnilo v nedeľu 22. januára 2012. Konkrétne sa 30 mladých „včeličiek“ ZMM zlietlo k sestričkám Vincentkám na Smetanovu ulicu do Košíc, kde sa hodnotilo, plánovalo a hlavne volilo.

    Hodnotili sa všetky akcie a projekty ZMM uskutočnené v uplynulom roku. O svojej činnosti, aktivitách na stretkách a najmä o práci s mladými a deťmi nás informovali aj vedúci jednotlivých MS. Plánovali sa podujatia a akcie OS na rok 2012 a volili sa zástupcovia prítomných OS do predsedníctva ZMM.

    Osobne si myslím, že práve k voľbám ubiehali naše myšlienky počas celého dňa. Poviem Vám, je to poriadna „fuška“ zvoliť človeka, ktorému zveríte svoju dôveru, a ktorý je ochotný, obetavý, vynaliezavý, kreatívny a schopný zastávať pozíciu člena predsedníctva ZMM. Na svätej omši nás k tejto svedomitej voľbe vyzýval p. Tomáš a neskôr naše kroky, resp. hlasy viedla Panna Mária. A teda, šťastlivo sme zvolili!  Všetko prebehlo podľa pravidiel a za účasti štatutárneho zástupcu, sestry koordinátorky a národného direktora.

    Panna Mária vypočula naše modlitby a prosby a do predsedníctva prichádzajú noví členovia, ktorým prajeme veľa duchovných síl, dostatok energie, množstvo skvelých nápadov, ale hlavne vyprosujeme nech ich rozhodnutia vedie ruka Božia, zosielajúca milosti a požehnanie.

    Katka

    Prinášame vám aj kútik poézie 🙂

    Voľby

    V jeden krásny, zimný deň,
    chcelo sa nám voliť len.
    A tak v dobrej nálade,
    v krátkosti a po porade,
    rozdali sme hlasy!

    Jedného Tomáša sme tam mali,
    Košičania hlas mu dali.
    Humenné i Lendak zasa,
    hlasovali za dievčatá.

    Od dnešného dňa,
    predsedníctvo má
    Silviu, Anežku i Tomáša.

     

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk