Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > Letný tábor OS Rajec

    Letný tábor OS Rajec

    26. Október 2011 kategória Fotogaléria, 2011 | 0 0

    Keď sa povie leto, mnohým z nás okamžite napadne: slnko, teplo, voda, prázdniny, dovolenka, kamaráti, dobrodružstvá, tábory… No a toto leto nám zaiste veľa z tohto vymenovaného prinieslo. Doprialo nám veľa horúcich, slnečných lúčov, ale i chladných dažďových dní…

    Ako každé leto i tento rok sme si povedali, že leto bez tábora nemôže byť J. Tak sme sa posnažili urobiť všetko pre to, aby sme ho zorganizovali. A to sa nám s pomocou našich Nebeských rodičov, ale aj iných našich známych v nebi i na zemi J podarilo zrealizovať.

    Tábor sa konal 25. – 28. júla v Zubáku a téma v duchu ktorej sa niesol bola: ,,Choďte do celého sveta a hlásajte evanjelium.“ Ako všetci asi viete, je to citát z Pavlovho listu, a tak sv. Pavol nesmel medzi nami chýbať. Dovolili sme si ho pozvať, aby nám porozprával príhody zo svojich ciest, keďže veľa precestoval po svete. On naše pozvanie prijal v podobe pátra Kristiána J a prišiel aj si svojimi priateľmi z rôznych krajín s Afričanom Ibim (Lukáš), s Mexičanom Chosém (Janko), s Číňankou Ling-shi (Majka), s Austrálčanom…. J (Paťo) a Eskimáčkou Ukvunu (Monika) Porozprávali nám príhody a pozvali nás aj oni, aby sme spoločne s nimi putovali po jednotlivých kontinentoch sveta, videli ako to u nich je a učili sa ako prinášať ľuďom radostnú zvesť o Ježišovi, a to aj pomocou príkladu svätých, ktorí žili v rôznych zemepisných šírkach a dĺžkach. Zažili sme veľa dobrodružstiev na stanovištiach, ktoré sa niesli v duchu života Afrických, Amerických, Ázijských a Austrálskych ľudí.

    Naše skvelé kuchárky a kuchár nám varili veľmi chutné jedlá, vždy z tradičnej kuchyne krajiny v ktorej sme sa nachádzali. Okrem toho sme si zaspievali a zatancovali na svätých omšiach a využili svoju kreativitu s tvorivých dielňach. Síce počas týchto dní sa s nami slniečko hralo na skrývačku a naopak dažďové kvapky chceli byť v našej prítomnosti, užili sme si to s nimi aj my.

    Zažili sme opäť krásny a požehnaný čas plný zábavy, našli si nových kamarátov a odniesli si okrem batohov so špinavými a zafúľanými vecami aj kopec spomienok.

    A ešte aby som nezabudla, celý tábor nás sprevádzala skvelá hymna s ktorej slovami by sme sa chceli s vami podeliť.

    Išli sme busom, išli sme vlakom
    Išli sme s plným, plným ruksakom
    Už je tu tábor v Zubáku na kopci
    My sme tí malí Boží pútnici

    Veľký je svet, no väčšia je láska
    Koho miluješ to je otázka
    Či si Japonec, Mexičan, Slovák
    Boh ťa dnes čaká, na teba volá

    R: Choďte do celého sveta
    Prejdite všetky krajiny
    Hlásajte evanjelium
    Je tu aj pre iných

    OS Rajec

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk