Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > Pracovné stretnutie ZMM

    Pracovné stretnutie ZMM

    29. December 2015 kategória Fotogaléria, 2015 , | 0 0

    „V nedeľné popoludnie sa v Košiciach stretli zástupcovia parlamentu za účelom prejednania dôležitých otázok týkajúcich sa chodu krajiny.“ Tieto slová znejú tak vážne, však? Ale nebojte sa! Je to len slovná hračka. V Košiciach sa skutočne uskutočnilo jedno stretko, ale môžete si byť istí, že toto bolo plné radosti, očakávania, nových nápadov, ale hlavne krásneho spoločenstva. V dome Dcér kresťanskej lásky v Košiciach sa vedúci z oblastných spoločenstiev Humenné, Košice a Lendak stretli na pracovnom stretnutí, ktorého cieľom bolo zhodnotenie už takmer uplynulého roka a naplánovanie nových akcií v budúcom roku 2016.

    Ako prvá sa slova ujala sestra Karitas – hlavná organizátorka, ktorá sa všetkým účastníkom poďakovala za otvorené srdcia, ktoré počas roka ZMM rozdávali a taktiež im predstavila našu novú predsedníčku – princeznú Hanku. Tá ako správna „šéfka“ pozvanie prijala a mladí si ju uctili ako sa patrí – nie len chlebom a soľou, ale hlavne svojou radosťou a víziami do budúcna. Mladí na tomto stretnutí zhodnotili všetky akcie, ktoré za uplynulé dni a mesiace zažili či pripravili a podali o nich svoje pozitíva i negatíva. Zároveň mali možnosť osloviť so svojimi otázkami nielen Hanku, ale aj členky predsedníctva a popýtať sa na novinky, ktoré sa v ZMM dejú. Po ukončení oficiálneho programu sa mladí rozdelili do svojich spoločenstiev, kde už medzi sebou spustili „búrku mozgov“ a začali plánovať akcie na budúci rok. Stretnutie prebiehalo až do neskorého popoludnia, kedy sa mladí nakoniec rozišli domov.

    Tak sme mali opäť možnosť zistiť, že ZMM je jedna veľká rodina, ktorá si vždy rada a vo všetkom pomáha a keby nebolo našej Mamky Márie, ktorá všetko dokáže skvelo zariadiť, možno by sme spolu ani neboli. Preto vďaka Ti, Panna Mária, za tento krásny deň, vďaka Ti za ZMM.

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk