Napíšte nám

    Meno (povinné)

    Email (povinné)

    Predmet

    Správa (povinné)

    [recaptcha size:compact]

    > Blog > Fotogaléria > 2022 > Manželáky 2022

    Manželáky 2022

    29. Máj 2022 kategória 2022 , , | 0 0
    V posledný májový víkend (27. – 29. 5. 2022) sa na Orave stretlo 20 ZMM-áckych rodín, ktoré prišli z každého kúta Slovenska. Prišli, aby sa spolu stretli, povzbudili sa vo viere, vymenili si skúsenosti, niečo nové sa dozvedeli, otužili si svoje vzťahy a v neposlednom rade si oddýchli v prenádhernej oravskej prírode.
    Účastníkov Manželákov duchovne sprevádzal páter Ondrej Skočík a sestra Beáta. O program pre rodičov, ktorí boli kedysi aktívnymi animátormi, sa postarali manželia Kudryoví. Pre manželské páry mali pripravený bohatý program plný prednášok, besied, workshopov a aktivít na tému “Tvorivo realizovať vieru v živote rodiny”. Rodičia si mohli vypočuť aj svedectvo matky z Ukrajiny, ale aj zasvätiť svoje rodiny Nepoškvrnenému srdcu Panny Márie.
    O program pre malé a veľké deti sa postarali ZMM animátori, ktorí pripravili pre nich pekný mariánsky program plný hier, divadielok a súťaží.
    V mene Združenia mariánskej mládeže by sme sa chceli poďakovať všetkým dobrodincom, vďaka ktorým sa mohli ZMM Manželáky uskutočniť. 🙏🏻

    Pridať komentár

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    

    © Združenie mariánskej mládeže ~ Webhosting sponsored by Websupport.sk